Beste ouder,

 

Wellicht beëindigt je kind weldra het zesde leerjaar. Je zoon of dochter maakt in september dan de overstap naar het secundair onderwijs. Je plande misschien om een van de Diestse secundaire scholen te bezoeken op 25 april. De opendeur­dagen gingen door de coronamaatregelen echter niet door.

 

Omdat het onduidelijk is wanneer grote bijeenkomsten (zoals een opendeur- of inschrijvingsdag) weer mogelijk zullen zijn, willen we alvast via een digitaal aanmeldsysteem de inschrijvingen opstarten. De link naar het aanmeldsysteem vind je op de website www.naarschoolindiest.be.

 

Digitaal aanmelden betekent dat je vooraf aanduidt in welke school of scholen jij je kind wil inschrijven. Een kind inschrijven in een school houdt in dat er een plaats vrij is in de school en dat je als ouder akkoord gaat met het pedagogisch project en het schoolreglement van de school.

 

In de brochure hieronder kan je lezen wanneer en hoe je je kind kan aanmelden en inschrijven voor het eerste jaar. Beide secundaire scholen en de stad Diest heten alle ouders en kinderen van harte welkom!

 

Contactgegevens  van de beide secundaire scholen te Diest

·         De Prins:  Antwerpsestraat 36, 3290 Diest -- 013 35 05 33  

                               onthaal@deprinsdiest.be -- www.deprinsdiest.be

·         KSD Eerste Graad: Demerstraat 12, 3290 Diest -- 013 33 45 84
             eerste.graad@ksdiest.be -- www.ksdiest.be

Download
Brochure Aanmelden 1ste secundair onderw
Adobe Acrobat document 6.8 MB